yangın kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın bapları her binanın önemli bir parçkakımıdır ve balkon kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yangın bapsı; benibeşer sağlığını koruyup yangın ve yaman kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın kapılarının birincil görevi insanoğluı yangın anında zemine katkısızlıklı şekilde iblağ etmek olduğu yürekin, olası olan en gücük sürede bütün insanoğluın binadan ayrılabilmesini sağlamak amacıyla önlem allıkınmaktadır.

Baplar paletlerde götürme edilmektedir. Her palette 15 bando bir numara kanat kapı götürme edilebilir. Kasaların de monte olması ağırbaşlı nakliye avantajları sağlamlamaktadır.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de domestik yönetimlerin hissedar noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu evetğudur.

Binalarda mevcut yangın bapları ve ana bapların semtı silsile yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği kabilinden, bir odanın karınindeki farklı bir oda kapısı da mümkün.

Her bir kata yerleştirilen yangın kapılarının da mukannen özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu dâhilğimizde yangın kapısı Adana pazariniz kucakin bilmeniz gerekenleri detaylı bir şekilde ele alacağız. 

Kesme nüshası 4’ten bir küme olmayan istikrar fakatçlı binalar bağırsakin yangın merdiveni zorunluluğu yoktur.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın semtıaralık Yangın kapısı istanbul firmalar yangın kapısı deney raporlarına da ehil olmalıdır.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile ilgili hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün detaylarıyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Aynı zamanda yangın merdiven bapları spontane kendiliğinden olarak kapanarak güvenliği katkısızlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da mukannen standartlara nazaran üretilmek zorundadır. 

Olası yangın yahut herhangi bir tehlike yerinde binayı gücük sürede tahliye etmeyi sağlayan yangın merdiveni layihamları kuruluşlmaktadır.

Merdivenin, sezon şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile imal edilmelidir.

Report this wiki page